Catering Pasen

 

Catering Pasen bij Corine’s Cuisine

Tijdens de Paasdagen lekker genieten zonder zorgen? Dat kan bij Corine’s Cuisine met diverse mogelijkheden, altijd met heerlijke en verse producten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een luxe diner. En wat dacht u er van om lekker te brunchen met het gezin of gewoon gezellig met zijn tweeën.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze aanbieding voor het Paasweekend, geldig van vrijdag 10 april t/m maandag 13 april. Alle bestellingen tijdens feestdagen zijn op aanvraag en minimaal 72 uur van te voren.

Vindt u niet wat zoekt? Dan staan wij graag voor u klaar voor een perfect op maat gesneden catering. Met oog voor de wensen van de klant denken we graag mee voor een persoonlijke beleving.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen   06-24096742 of stuur een e-mail naar info@corinescuisine.nl.

Naast ons Paasassortiment is ons reguliere assortiment ook geheel voor u beschikbaar. Al uw bestellingen worden ook tijdens de Pasen gratis bij u bezorgd! 

In verband met het COVID-19 virus bezorgen wij tot aan de deur en worden de warme gerechten van de brunch en het buffet in speciale bakken bij u afgeleverd i.p.v. onze vertrouwde warmhoudbakken waarin de gerechten langer warm blijven.

Uiteraard bereiden en bezorgen we alles met inachtneming van alle hygiënemaatregelen rondom het COVID-19 virus. Door onze ervaring in het bereiden van voedsel is het voor ons mogelijk om in shifts te werken. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er maximaal 1 persoon aanwezig is in de keuken. 

 

Voor de Paasbrunch heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een standaard of luxe brunch.
Wilt u een combinatie van de standaard en luxe brunch? Uiteraard is dit mogelijk en kunt u al uw wensen doorgeven bij Corine's Cuisine, wij maken graag een brunch perfect op maat gesneden.
Neem hiervoor contact op met Corine's Cuisine.

De paasbrunch is mogelijk vanaf 2 personen.

Warme gerechten worden warm bij u geleverd.

Klik hier voor de mogelijkheden voor de standaard Paasbrunch
Klik hier voor de mogelijkheden voor de luxe Paasbrunch
Tijdens de Pasen hebben wij een speciaal Paasbuffet voor u samengesteld. 
Het Paasbuffet is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme luxe gerechten.

Warme gerechten worden warm bij u geleverd.

Het Paasbuffet is mogelijk vanaf 4 personen.

Mocht u met een kleiner gezelschap willen genieten van Corine's Cuisine is er de mogelijkheid tot een kant en klaar diner. Kijk hiervoor bij ons speciale paasdiner.

Klik hier voor de mogelijkheden voor het Paasbuffet

 
Tijdens de Pasen heeft u voor het diner de mogelijkheid om te kiezen uit een 3 of 4 gangendiner.

Hier onder vind u ons paasdiner.

Het diner wordt kant en klaar bij u afgeleverd, hierbij kunt u de koude gerechten direct serveren zonder verdere bereiding. De warme gerechten kunt u met een simpele instructie zelf opwarmen (in de oven). Op deze manier kunt u in uw eigen tempo het diner serveren.

Het diner is te bestellen vanaf 2 personen

Klik hier voor het diner

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorging.
Waar staan we voor?

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar de gerechten met passie en aandacht worden bereid.

Neem direct contact op voor een afspraak!

%d bloggers liken dit: