Pinksteractie

 

Pinksteren bij Corine’s Cuisine

 

Tijdens de Pinksteren lekker genieten zonder zorgen? Dat kan bij Corine’s Cuisine met diverse mogelijkheden, altijd met heerlijke en verse producten. Wij hebben voor het Pinksterweekend speciaal een Pinksterbrunch voor u samengesteld. 

Hier vindt u een overzicht van onze Pinksterbrunches, geldig van vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni. Alle bestellingen zijn op aanvraag en minimaal 72 uur van te voren.

De Pinksterbrunch is al te bestellen vanaf 2 personen.

Klik hier voor de Pinksterbrunch

Vindt u niet wat zoekt? Dan staan wij graag voor u klaar voor een perfect op maat gesneden catering. Met oog voor de wensen van de klant denken we graag mee voor een persoonlijke beleving. Of neem eens een kijkje bij onze mini buffetten in het assortiment.

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen   06-24096742 of stuur een e-mail naar info@corinescuisine.nl.

Naast onze Pinksteractie is ons reguliere assortiment ook geheel voor u beschikbaar. Al uw bestellingen worden ook tijdens de Pinksteren gratis bij u bezorgd! 

In verband met het COVID-19 virus bezorgen wij tot aan de deur en worden de warme gerechten van de brunch en het buffet in speciale bakken bij u afgeleverd i.p.v. onze vertrouwde warmhoudbakken waarin de gerechten langer warm blijven.

Uiteraard bereiden en bezorgen we alles met inachtneming van alle hygiënemaatregelen rondom het COVID-19 virus. Door onze ervaring in het bereiden van voedsel is het voor ons mogelijk om in shifts te werken. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er maximaal 1 persoon aanwezig is in de keuken. 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorging.
Waar staan we voor?

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar de gerechten met passie en aandacht worden bereid.

Neem direct contact op voor een afspraak!

%d bloggers liken dit: