Kerst 2022

Kerst bij Corine’s Cuisine

Ook dit jaar willen wij weer iets moois bieden om van deze Kerst een fantastisch feest te maken, zoals u gewend bent altijd met heerlijke verse producten.

Om de Kerst zorgeloos door te komen, biedt Corine’s Cuisine een uitgebreid kerstdiner aan. Zo kunt u kiezen voor een 5-gangen kerstmenu om lekker uitgebreid te dineren. Liever iets minder uitgebreid? Het kerstmenu is tevens beschikbaar in 3 of 4 gangen.

(Het diner wordt kant en klaar bij u afgeleverd, hierbij kunt u de koude gerechten direct serveren zonder enige bereiding. De warme gerechten kunt u met een simpele instructie zelf opwarmen (in de oven). Op deze manier kunt u in uw eigen tempo het diner serveren.)

Daarnaast is het mogelijk om een bijpassend Corine’s Cuisine wijnarrangement te bestellen en hebben wij alvast een paar mooie wijnen voor u uitgezocht die als wijntip bij het kerstmenu omschreven staan.

 

Klik hier voor ons kerstmenu. 

 

Het diner is al beschikbaar vanaf 2 personen en te bestellen op 24, 25 en 26 december.
Voor grotere gezelschappen is het mogelijk om het kerstmenu in aangepaste vorm als buffet te serveren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen telefonisch op 06-24096742 of stuur een e-mail naar info@corinescuisine.nl.

Vergeet niet om het kerstdiner tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen i.v.m. de beperkte capaciteit!

Alle bestellingen zijn op aanvraag en verzoeken wij uiterlijk dinsdag 20 december voor 10:00 uur door te geven.

Vindt u niet wat zoekt? Dan staan wij graag voor u klaar voor een perfect op maat gesneden catering, voor een persoonlijke beleving.
Ons overige assortiment is alleen op aanvraag beschikbaar.

 

Al uw bestellingen worden ook tijdens de Kerstdagen gratis bij u bezorgd!

 

 

 

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorging.
Waar staan we voor?

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar de gerechten met passie en aandacht worden bereid.

Neem direct contact op voor een afspraak!

%d bloggers liken dit: