Over ons

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar gerechten met passie en aandacht worden bereid. Met deze ingrediënten verzorgen we ontbijt, broodjes, lunch, luxe hapjes en high wine. Een culinaire beleving met de Mediteraanse keuken als inspiratie.  Zowel de zakelijke als de particuliere klant is bij Corine’s Cuisine aan het juiste adres.

Wij denken met u mee

Deze website laat u een variëteit aan keuzes zien, echter staan wij ook graag voor u klaar voor een perfect op maat gesneden voorstel. Wij denken graag met u mee en gaan graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren. Om het nog makkelijker te maken zorgen wij tevens voor het glaswerk, het servies en de afwas!

Naast het afleveren van deze producten zijn wij ook in de gelegenheid om de dag/avond voor uw te verzorgen zodat u zelf zorgeloos kunt genieten.

Corine’s Cuisine is 7 dagen per week beschikbaar.

Culinaire Catering

Corine’s Cuisine staat voor culinaire catering, waarbij de focus ligt op de luxe hapjes en catering op maat. We kopen alles speciaal voor u in, bij voorkeur bij lokale leveranciers en aangepast aan het seizoen. Op deze manier werken we vers, efficiënt en hebben wij weinig waste.

Wij zijn wij?

De vrouw achter Corine’s Cuisine is Corine Bruinen. Met 13 jaar horeca ervaring en altijd een passie voor koken werd het tijd om anderen te laten mee genieten van deze culinaire passie en te doen waar zij goed in is en blij van wordt. Zij is erg gastvrij, communiceert gemakkelijk en maakt het mensen graag naar de zin, op een zelfbewuste manier. In haar privé leven altijd bezig met culinaire uitdagingen.

Waar staan we voor?

Corine’s Cuisine is een catering bedrijf waar de gerechten met passie en aandacht worden bereid.

Neem direct contact op voor een afspraak!